2016-08-24-07-18-37

 

Αφού σκουπίσαμε με το πάνω-κάτω την Ερμού και το hip-hop στα καταστήματά της, με τη φίλη Domna χρειαζόμασταν επειγόντως ένα cocktail. Τα πόδια, μας οδηγούν από μόνα τους στο γραφικό πεζόδρομο της οδό Ηπίτου.

Ένας μικρός θησαυρός κρυμμένος στη καρδιά της πλατείας Συντάγματος, κάπου ανάμεσα από Ερμού και Πλάκα. Εκεί βρίσκεται το γωνιακό ipitou που μέχρι στιγμής αποτελούσε τη downtown επιλογή μας για πρωινό καφεδάκι.

 

 

caesarapp_201682512144937

 

Η θέση μας, στη μπάρα πάντα, μας περιμένει και νιώθουμε τυχερές, αφού ο κόσμος είναι αρκετός, στα τραπεζάκια,  στα σταντ , στο όρθιο με το ποτάκι στο χέρι, με χαλαρή και παρεϊστικη διάθεση, αυτό ακριβώς που γουσταρίζουμε!!Το “πειραγμένο” daquiri¨” Ginger Coconut daquiri ήταν μια εξαιρετική εκρηκτική επιλογή που απόλαυσα, όπως και ο “κόκκινος συνδυασμός”  Sherry Cherry Lady της φίλης Domna.

 

 

2016-08-23-07-15-48

Γειτονεύει με το εξωτικό blue bird που επιβάλλεται μια επίσκεψη σύντομα και με το Lacandona, ενα συνεταιριστικό παντοπωλείο που υποστηρίζει τους μικρούς παραγωγούς αφού προμηθεύεται τα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες. Μπορεί να σε φιλοξενήσει στη ξύλινη μπάρα του και να απολαύσεις κάποιο υπέροχο ρόφημα…εδώ εχω πιει τον καλύτερο καφέ με διάφορα..