Καλωσόρισες στο Paired with Vintage! Είμαι η Βαλεντίνα, μια full time dreamer, handmade lover και full time εργαζόμενη, με το πολύ συνηθισμένο και πολύ κλασικό ωράριο του 8ώρου plus. Δεν έχω παραιτηθεί από τη δουλειά μου και δεν έχω πουλήσει όλα μου τα υπάρχοντα για να ταξιδέψω με το backpack μου σε όλο τον κόσμο. Και όσο ιδανικός και όσο αξιοζήλευτος και αν είναι αυτός ο τρόπος ζωής, δεν αποτελεί πραγματικότητα για πολλούς. Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, είσαι ανάμεσα στους πολλούς αλλά όχι σε αυτούς που δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν και τα δύο ταυτόχρονα. Το μυστικό της αληθινής ζωής είναι να απολαμβάνεις στο μέγιστο τους  ζωμούς διαφορετικών κόσμων και να συνδυάζεις τις μεγάλες σου αγάπες.

Κάπως έτσι προέκυψε το Paired withVintage! Από το πάθος μου για τις χειροποίητες δημιουργίες, για το μοναδικό γι αυτό που δεν μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Προσπαθώ να δημιουργώ αντικείμενα και δώρα μοναδικά και να αφήνω ένα μέρος του εαυτού μου σε αυτά. Είναι το πάθος μου! Όπως και η λατρεία μου για αποτυπώματα άλλων εποχών. Είμαι vintage lover και αναζητώ αντικείμενα με παρελθόν και ιστορία. Αλλά το βαθύτερο πάθος μου είναι να ανακαλύπτω νέα μέρη. Και να μοιράζομαι μαζί σου όλα τα συναισθήματα που μου δημιουργούνται μέσω της φωτογραφίας. Στο Paired with Vintage δεν θα βρεις tips των κλασικών τουριστικών οδηγών. Θα βρεις προσωπικές ανακαλύψεις και αληθινές ιστορίες που θα σε ταξιδέψουν και θα σε εμπνεύσουν.

Το Paired with Vintage είναι ένα προσωπικό ημερολόγιο, μια ιστορία, ένα ταξίδι. Κι επειδή το δικό μου ταξίδι δεν είναι μοναχικό θα είναι χαρά μου να είσαι συνοδοιπόρος μου.

So, let’s explore together!!!!

Βαλεντίνα /PairedwithVintage

xxx