Χειροποίητες  ξεχωριστές πασχαλινές λαμπάδες έρχονται  να προστεθούν στη συλλογή του PairedwithVintage.  Με χρώμα, άρωμα, φαντασία και απλά υλικά οι φετινές πασχαλινές λαμπάδες επιδιώκουν να μας ευαισθητοποιήσουν και να μας ενεργοποιήσουν με μήνυμα την Ανακύκλωση.

Η ανακύκλωση είναι τρόπος σκέψης, είναι τρόπος ζωής, είναι σεβασμός.  Σεβασμός στους εαυτούς μας και στο περιβάλλον.

Να σας συστήσω τα πρόσωπα που διακοσμούν τις λαμπάδες είναι η κυρία Ανακύκλωση και ο κύριος Κάδος.

Λαμπάδα ξυστή πλακέ 34 cm με  έντονο άρωμα κανέλας. Στολισμένη με κρεμαστό ξύλινο τελαράκι με ύφασμα και ανακυκλώσιμα υλικά που απεικονίζει τον κύριο ΚΑΔΟ, ο πολλά βαρύς  με το μουστάκι του.

Αρωματική Λαμπάδα ξυστή οβάλ 38 cm . Στολισμένη με κρεμαστό ξύλινο τελαράκι με ύφασμα και ανακυκλώσιμα υλικά που απεικονίζει την κύρια Ανακύκλωση με τις έντονες βλεφαρίδες της να μας χαμογελά .

Λαμπάδα ξυστή κυλινδρική 30 cm με  έντονο άρωμα λεβάντας. Στολισμένη με κρεμαστό ξύλινο τελαράκι με ύφασμα και ανακυκλώσιμα υλικά που απεικονίζει την κύρια Ανακύκλωση να μας βάζει τα γυαλιά .

Αρωματική Λαμπάδα ξυστή οβάλ 34 cm. Στολισμένη με κρεμαστό ξύλινο τελαράκι με ύφασμα και ανακυκλώσιμα υλικά που απεικονίζει τον κύριο ΚΑΔΟ, σαν μια παλιά κινηματογραφική φιγούρα με τη κλασική πίπα καπνού του.

Όλα τα κεριά είναι αρωματικά, ελληνικής κατασκευής σε διαθέσιμα σε διάφορα χρώματα. Το τελαράκι μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί  ως διακοσμητικό τοίχου.

Στείλε κι εσύ και το μήνυμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής  με μια λαμπάδα από τη συλλογή PairedwithVintage.

Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά μας. Ας μείνουμε δυνατοί!!Καλή Ανάσταση με Υγεία, σωματική και ψυχική σε όλους μας.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση