Ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Ο νονός Ντροσελμάγιερ δίνει στη μικρή Κλάρα το χριστουγεννιάτικο δώρο της, ένα ξύλινο στρατιωτάκι. Ένα στρατιωτάκι αλλιώτικο, κινούμενο που χρησιμεύει ως καρυοθραύστης. Όταν το ρολόι χτυπάει μεσάνυχτα, η Κλάρα αποκοιμιέται και μεταφέρεται σε ένα παραμυθένιο κόσμο. Το χριστουγεννιάτικο δένδρο μεγαλώνει και όλα τα παιχνίδια μαζί και ο Καρυοθραύστης ζωντανεύει. Μετά τη μάχη με τα μεγάλα ποντίκια ο Καρυοθραύστης νικητής, μεταμορφώνεται σε έναν όμορφο πρίγκηπα. Μαζί με τη Κλάρα ξεκινούν ένα ταξίδι.

Ένα ταξίδι με προορισμό το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος , τον Μύλο των Ξωτικών!

Ο Μύλος των Ξωτικών επιστρέφει για 9η συνεχόμενη χρονιά με ένα αγαπημένο κλασικό παραμύθι του Ε.Τ.Α Χόφμαν, τη συγκινητική ιστορία του Καρυοθραύστη. Σε αυτό το παραμύθι πρωταγωνιστές είμαστε όλοι εμείς, μικροί και μεγάλοι που θα πετάξουμε παρέα με τη Κλάρα και τον Καρυοθραύστη στα τέσσερα βασίλεια.

Το ταξίδι μας θα μας πάει στο Βασίλειο των Ζαχαρωτών, όπου μας υποδέχεται στον lollipop θρόνο της η Νεράιδα Ζαχαρένια. Θα περάσουμε από το βασίλειο των Λουλουδιών, όπου τα λουλούδια όλων των εποχών ζουν για πάντα. Εκεί βρίσκεται το πολύχρωμο παλάτι γεμάτο ευωδιές της Βασίλισσας Ρόζας. Μέσα σε αυτό σκηνικό θα ξυπνήσει η διάθεση σου για ένα χορό, το εμπνευσμένο βαλς των Λουλουδιών.

Επόμενος σταθμός το Βασίλειο των Παιχνιδιών. Εδώ γεννιούνται τα παιχνίδια όπως ο μικρός ξύλινος καρυοθραύστης και τα παραμύθια ζωντανεύουν! Κούρδισε το μουσικό κουτί και η Μπαλαρίνα των Παιχνιδιών θα σου χορέψει. Στο Βασίλειο του Πάγου σε περιμένει η πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου, ο Άη Βασίλης!!!Μέσα στο παγωμένο κάστρο έχει στήσει το σπιτάκι του και υποδέχεται τους φίλους του πρόθυμος να πραγματοποιήσει όλες τις ευχές τους!

Το ταξίδι δεν τελειώνει, συνεχίζεται η περιπέτεια με τις πολλές ακόμη δωρεάν δράσεις του πάρκου αλλά και τις επιπλέον δραστηριότητες που προσφέρει ο μαγικός αυτός κόσμος. Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα του Μύλου των Ξωτικών, http://www.milosxotikon.gr/home/ που θα σε βοηθήσει να οργανώσεις την επίσκεψή σου.