Η περιοχή Covent Garden στη καρδιά του Λονδίνου είναι υπέροχη όλες τις εποχές του χρόνου. Τα Χριστούγεννα όμως είναι ξεχωριστή. Τα λαμπιόνια ανάβουν, οι πλανόδιοι μουσικοί και ταχυδακτυλουργοί δίνουν το δικό τους ρεσιτάλ,γέλια και μουσικές γεμίζουν κάθε δρομάκι της! Αποτελεί μια μοναδική εμπειρία να τη περπατήσεις και να απολαύσεις τη λαμπερή και μελωδική ατμόσφαιρά της. Φοράει τα γιορτινά της και απλά εντυπωσιάζει.

Ξεκίνα τη περιπλάνηση σου από το πιο κεντρικό και πολυφωτογραφιζόμενο σημείο, τη Covent Garden Piazza. Εκεί στήνεται κάθε χρόνο το πιο όμορφο και λιτό χριστουγεννιάτικο δέντρο αφήνοντας χώρο για τους καλλιτέχνες του δρόμου να εκφραστούν.

Προχώρησε μέσα στο κτίριο της αγοράς, στην Apple Market, με τις τεράστιες χριστουγεννιάτικες μπάλες υπερπαραγωγή,να αιωρούνται πάνω στη γυάλινη οροφή με το πράσινο του μήλου να κυριαρχεί στο στολισμό. Ευκαιρία και για shopping, θα βρεις εκπληκτικά κομμάτια.

Εκεί γύρω βρίσκεται και το φετινό πιο διάσημο instagram spot.

Πάρε το καφεδάκι σου στο χέρι και περπάτησε στα πλακόστρωτα στενάκια και θα ανακαλύψεις σίγουρα πολλές όμορφες χριστουγεννιάτικες  γωνιές.

Μη παραλήψεις τη Floral court. Η μικρή αυτή αυλή – όαση έχει γεμίσει με χριστουγεννιάτικα δέντρα.