Αν έχεις βαρεθεί τα παραφορτωμένα κλασικά και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα και έχεις διάθεση να κάνεις ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό δικό σου statement αυτά τα Χριστούγεννα, σου έχω δύο, ήδη, δοκιμασμένες ιδέες για να εμπνευστείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι του απόλυτα κλασικού οπότε σκέφτηκα φέτος να προσθέσω νέες πινελιές στη διακόσμηση του σπιτιού. Πειραματίστηκα, λοιπόν με αγαπημένα αντικείμενα που ήδη είχα και εντελώς ανέξοδα είχα τα παρακάτω αποτελέσματα.

Χριστουγεννιάτικο βιβλιόδεντρο

Επιστράτευσα ότι βιβλίο είχα στη βιβλιοθήκη μου, για να φτιάξω το δικό μου οικολογικό χριστουγεννιάτικο δεντράκι. Μια στοίβα από ιστορία, μυθοπλασία, μυστήριο και γνώση, σελίδες που ανατρέχουν σε όμορφες αλλά και σε κάποιες άλλες ίσως και όχι τόσο καλές στιγμές μου, παίρνουν ξανά ζωή φωτίζοντας μια μικρή γωνιά του σπιτιού. Δημιούργησα μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολύ συναίσθημα, γιατί τα Χριστούγεννα αυτό γεννούν : συναισθήματα. Με τα απαραίτητα φωτάκια και μικρές διακοσμητικές φιγούρες μετατρέπεται σε μια αρκετά μελετημένη χριστουγεννιάτικη πρόταση.

Χριστουγεννιάτικο παλετόδεντρο

Ένα προσωποποιημένο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο νόημα και πολλή αγάπη, φτιαγμένο από φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων. Δεν είναι υπέροχο να νιώθεις την αίσθηση ότι είναι  κοντά σου οι δικοί σου άνθρωποι; Ακόμη, και αν αυτό είναι μέσα από μια φωτογραφία? Το μόνο που χρειάστηκα ήταν φωτογραφίες, σπάγκο, πολύχρωμα μανταλάκια για να δώσω μια πιο γιορτινή νότα και μια παλέτα. Αν δεν έχεις παλέτα υπάρχουν εναλλακτικές, μεταφέρεις την ιδέα σου σε έναν άδειο τοίχο ή μια κορνίζα!

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και δημιούργησε εμπνευσμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα αυτές τις γιορτές!!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση